bios

Si te futesh ne BIOS

Te futesh ne BIOS eshte e domosdoshme nese keni vendosur të formatoni PC tuaj por nuk mund të hapni diskun e instalimit të Windows, apo përpiqeni të instaloni Linux nga një USB, por nuk mundeni sepse sistemi operativ që është instaluar tashmë në kompjuterin tuaj fillon automatikisht. Pa merak thjesht ndrysho cilësimet e BIOS dhe …

Si te futesh ne BIOS Read More »