tor

Si te perdoresh Tor

Tor eshte sistemi me i famshëm për shfletim anonim ne internet dhe lehtësisht i arritshëm nga çdokush që përdor një shfletues/browser, i cili ju lejon të lundroni pa lene gjurmë dhe duke anashkaluar kufizimet e vendosura nga qeveri të ndryshme, duke përdorur një mekanizëm të quajtur onion routing. Je kurjoz te dish se si te …

Si te perdoresh Tor Read More »