Si funksionojne hashtaget #

Ju jeni të apasionuar pas botës së rrjeteve sociale dhe keni dëgjuar për hashtaget #, domethënë ato fjalë të theksuara nga simboli hashtag (#) të vendosura si një parashtesë, të afta për t’i bërë ato “etiketa” të afta për të përcaktuar dhe grupuar tema brenda kanaleve sociale. Sidoqoftë, ende nuk është e qartë se si t’i përdorni ato: mos …

Si funksionojne hashtaget # Read More »