google

Si te kerkosh foto ne Google

Ne kete udhezues do ju tregojme se si te kerkosh foto ne Google. Ne fakt duke përdorur Google, është e mundur të kërkoni dhe shkarkoni foto/imazhe të bukura të shpërndara nën licencën Creative Commons (pa copyright), për t’u përdorur si në projekte personale ashtu edhe në ato tregtare, në varësi të licencave. Per me shume detaje vazhdoni …

Si te kerkosh foto ne Google Read More »

Si funksionon Google Calendar

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si funksionon Google Calendar. Më parë perdoreshin kalendarët prej letre për shënimin e një takimi apo një ngjarjeje, sot gjërat kanë ndryshuar sepse një numër në rritje përdoruesish shkruajnë angazhimet e tyre në kalendaret elektronikë te ofruar nga Apple, Google, Microsoft, etj. Këto axhenda virtuale jo vetëm që ju …

Si funksionon Google Calendar Read More »

Cfare eshte Google

Ne kete udhezues do te shpjegojme se cfare eshte Google duke ju dhene te gjitha informacionet e nevojshme mbi kete teme. Gjithashtu do ju flasim per disa sherbime te Google te cilat ne ditet e sotme jane shume te perdorura, qofte nga telefonat, ashtu edhe nga kompjutrat. Per te gjitha detajet mbi kete argument, vazhdoni …

Cfare eshte Google Read More »