bluetooth

Si funksionon Bluetooth

Si funksionon Bluetooth

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si funksionon Bluetooth. Kjo eshte nje teknologji shume e perhapur ne ditet e sotme, mjafton te permendesh kufjet bluetooth, shkembimin e skedareve midis paisjeve, si telefona dhe printera, te degjosh muzike pa kabull etj. Me poshte do ju tregojme se cfar eshte Bluetooth dhe se si funksionon nga …

Si funksionon Bluetooth Read More »