3d

Si te shkarkosh AutoCAD falas

Nese keni vendosur te projektoni apo vizatoni ne 2D apo 3D, atehere ju duhet nje program CAD. Para së gjithash dua t’ju shpjegoj cfar do te thote CAD: janë ato programe që ju lejojnë të kryeni projekte dhe vizatime teknike duke përdorur kompjuterin. CAD, në fakt, është shkurtesa që shkurton shprehjen “computer aided design”, e cila mund të …

Si te shkarkosh AutoCAD falas Read More »