vpn

Diferenca midis VPN dhe Proxy

Ne kete udhezues do te shpjegojme se cila eshte diferenca midis VPN dhe Proxy. Ky eshte nje argumet shume i perhapur ne ditet e sotme duke pare qe edhe nevoja per te ruajtur privatesine dhe te dhenat personale ne internet eshte rritur ndjeshem. Pastaj shume sherbime ne internet ndajne ofertat e tyre sipas vendndodhjes gjeografike, …

Diferenca midis VPN dhe Proxy Read More »

VPN me te mira falas

Nese dëshironi të përdorni një faqe në internet që nuk është e dukshme nga shteti juaj dhe ta beni kete ne menyre anonime pa komunikuar adresën tuaj IP të jashtme dhe për këtë arsye, pa zbuluar identitetin tuaj real, atehere pergjigja eshte VPN falas. VPN (shkurtimi i Rrjetit Privat Virtual/Virtuale Private Network) janë mjete jashtëzakonisht …

VPN me te mira falas Read More »