optimizosh

Si te pastrosh kompjuterin

Nese kopjuteri juaj ka kohe qe e keni blere dhe do donit te mesonit se si te pastrosh kompjuterin me qellim qe ta beni me shume performues, atehere ketu jeni ne vendin e duhur. Në të vërtetë, duke kryer mirëmbajtje të vazhdueshme në kompjuter është e mundur të stabilizoni performancën e tij me kalimin e kohës …

Si te pastrosh kompjuterin Read More »

Si te optimizosh windows 10

Nese do të donit të ishit në gjendje të optimizonit performancën e OS edhe më shumë në mënyrë që të mund të përfitonit plotësisht prej tij në PC tuaj, ketu do t’ju shpjegoj, hap pas hapi, se si te optimizosh Windows 10. Duke ndjekur udhëzimet, do të jeni në gjendje të zbuloni gjithçka që është …

Si te optimizosh windows 10 Read More »