Si te kopjosh file ISO te sistemit ne USB

Nese deshironi të instaloni përsëri Windows në një kompjuter tjeter, pa DVD player, dhe nuk e dini cilat programe të përdorni për ta bërë këtë, apo dëshironi të kopjoni macOS në një USB dhe ta instaloni në një ose më shumë Mac pa pasur nevojë të shkarkoni përsëri sistemin operativ disa herë, por nuk dini …

Si te kopjosh file ISO te sistemit ne USB Read More »