firefox

Si te instalosh Firefox

Firefox është një nga shfletuesit/browserat më të përdorur dhe më të njohur per te surfuar ne internet, ndaj dhe te instalosh Firefox eshte nje hap qe duhet mare. Ka shumë përdorues në botë që preferojnë përdorimin e Firefox sesa atë të programeve të tjerë për të shfletuar rrjetin pasi është falas, i një natyre me …

Si te instalosh Firefox Read More »