cinstalosh

Si te fshish app

Ne kete udhezues do te shikojme se si te fshish app/aplikacionet nga telefoni Android ose iPhone. Me kete procedure ju mund te lironi hapesire memorie dhe ta beni telefonin tuaj me te shpejte. Per te gjitha detajet e temes, vazhdoni lexoni me poshte. Permbajtja Si te fshish app/aplikacionet: ne Android Si te fshish aplikacionet nga …

Si te fshish app Read More »