PDF

Si te kthesh PDF ne PPT / PPTX

Per te futur nje file ne PowerPoint duhet ndjekur nje procedure shume e thjeshte, e cila realizohet vetem me dy klikime. Mjafton te shtypesh butonin Insert/Inserisci nga menuja e programit dhe te klikosh në butonin Object/Oggetto. Llojet e skedarëve qe pranohen janë të shumtë, madje dokumentet në formatin PDF mund t’i bashkëngjiten diapozitivave dhe të konsultohen gjatë hapjes …

Si te kthesh PDF ne PPT / PPTX Read More »

Si te kthesh PDF ne Excel

Nese ke nje dokument PDF, i cili permban nje tabele dhe deshiron te dish se si te kthesh PDF ne Excel, atehere ketu je ne vendin e duhur. Duhet te themi se shndërrimi i PDF në Xlsx shpesh here rezulton me ndryshimin e struktures se dokumentit origjinal. Mund te merrni dokumente që nuk janë të formatuara saktë …

Si te kthesh PDF ne Excel Read More »