Si te krijosh nje bisede / chat fallso WhatsApp

Si te krijosh nje bisede / chat fallso WhatsApp

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te krijosh nje bisede/chat fallso WhatsApp. Ne fakt ne internet mund te gjesh shume screenshot/foto bisedash nga me apsurdet ne WhatsApp dhe kjo ndodh sepse ekzistojne aplikacione te posacme te cilat simulojne bisedat. Natyrisht qe bisedat e krijuara nuk jane 100% te ngjashme, por me ndonje prerje te vogel te screenshot, gjithcka mund te rregullohet.

Shenim: informacionet e meposhtme kane si qellim qe t’ju japin mundesine te beni shaka me miqte tuaj dhe jo te demtoni dike, prandaj nuk mbajme asnje pergjegjesi mbi perdorimin.

Permbajtja

Si te krijosh nje bisede/chat fallso WhatsApp: Android

Si te krijosh nje bisede / chat fallso WhatsApp

1. Tani le te shikojme se si te krijosh nje bisede/chat fallso WhatsApp ne telefonat Android me Fake Chat Conversations. Ate mund ta gjeni falas si në Play Store. Për ta shkarkuar atë, thjesht vizitoni linkun e sapo dhënë ose kërkoni aplikacionin në dyqanin e pajisjes tuaj dhe klikoni lehtë mbi butonin Instalo.

Kur shkarkimi dhe instalimi të kenë përfunduar, trokitni lehtë mbi Hap/Apri/Open nga dyqani ose zgjidhni aplikacionin nga lista e aplikacioneve në pajisjen tuaj. Ekrani i parë është një njoftim privatësie: shtypni butonin Nuk pranoj/Disagree për të parandaluar që aplikacioni të kryejë gjurmim invaziv të reklamave.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Seksioni i parë që duhet të ndryshoni për ta bërë aplikacionin të ngjashëm me WhatsApp-in është ai i shkrimit lart majtas. Më pas prekni aty ku thotë WhatsMessage – Fake Chat dhe shkruani WhatsApp, ashtu si në aplikacionin origjinal, më pas prekni Save/Salva.

Tani mbetet vetëm krijimi i një bisede/chat. Trokitni lehtë mbi ikonën poshte djathtas dhe do të hapet një menu Chat e re ku mund të zgjidhni detajet e profilit të rremë me të cilin do të ndërveproni. Shkruani emrin në fushën përkatëse dhe duke prekur avatarin pranë artikullit Foto, zgjidhni një nga galeria ose merrni një në moment për ta përdorur si foto profili.

Si te krijosh nje bisede / chat fallso WhatsApp

Seksioni tjetër, të cilin do ta gjeni në fund, ofron cilësime shtesë për ta bërë gjithçka edhe më të besueshme. Ketu mund të aktivizoni statusin Online dhe Po shkruan/Sta scrivendo duke përdorur butonin relativ, ndërsa nën artikullin Mesazhi i statusit/Messaggio di stato mund të zgjidhni një orar specifik për hyrjen e fundit. Kur të keni përfunduar të gjitha cilësimet, trokitni lehtë mbi artikullin Ruaj/Salva që ndodhet në fund.

Biseda e re do të shfaqet më pas në listë dhe mund ta plotësoni me mesazhet tuaja. Prekni bisedën siç do të bënit në WhatsApp dhe filloni të shkruani një mesazh. Përpara se ta dërgoni, duke klikuar mbi shigjetën, ju ftoj t’i hidhni një sy butonit në të djathtë të mesazhit: nëse është jeshil do të dërgohet nga përdoruesi kryesor. Duke e prekur do të zbardhet dhe duke e dërguar kështu do të jetë në emër të profilit fals. Alternoni të dy për të krijuar një bisede midis këtyre dy personazheve imagjinar.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Për të ndryshuar më tej cilësimet, mund të prekni tre pikat vertikale, lart djathtas. Nga menuja tjetër mund të zgjidhni madhësinë e tekstit dhe duke trokitur në sfond, ta modifikoni sipas dëshirës me një imazh nga galeria e smartfonëve, njësoj si në WhatsApp.

Në një përditësim të fundit, zhvilluesit kanë komunikuar se, për të shmangur keqpërdorimin e aplikacionit, ata kanë shtuar një filigran për të lejuar që syri i vëmendshëm të njohë ekranet e rreme nga ato origjinale. Per ta anashkaluar, mund te prisni ose modifikoni foton e mare te ekranit.

2. Fake Chat Maker – WhatsMock Prank chat eshte nje tjeter aplikacion shume i mire qe ju lejon te krijoni chat te rreme. Per ta shkarkuar shkoni ne Play Store dhe kerkoni emrin ose klikoni direkt ketu. Me kete aplikacion ju mund te beni profile fallso, dergoni biseda te rreme, krijoni status, te beni telefonata te rreme dhe shume te tjera. Nuk ju ngelet vecse ta provoni.

Ka mundesi qe mund te shfaqet nje shkrim i vogel tek bisedat, ndaj per ta zgjidhur kete, beni nje screenshot te ekranit dhe pastaj priteni foton ose modifikojeni qe te zhduken shkrimet.

Si te krijosh nje bisede/chat fallso WhatsApp: iPhone

Si te krijosh nje bisede / chat fallso WhatsApp

Nëse keni një iPhone ose një iPad, aplikacioni që mund të përdorni për të krijuar biseda të rreme WhatsApp është Fake W, i cili mund të shkarkohet falas nga App Store. Pasi ta instaloni (duke vizituar lidhjen që sapo dhashë, duke shtypur butonin Merr/Get/Ottieni dhe duke verifikuar identitetin tuaj), hapeni për të filluar menjëherë bisedat tuaja false.

Ekrani kryesor është thjesht ai i një bisede klasike WhatsApp, megjithatë ai duhet të ndryshohet për ta bërë të besueshëm. Pra, prekni siper ne qender, ku thotë Emri i Marrësit/Recipient Name dhe shkruani emrin e personit fiktiv me të cilin do të zhvilloni bisedën. Tani trokitni lehtë mbi avatarin lart djathtas dhe zgjidhni Zgjidhni një foto/Choose a photo, nëse dëshironi të zgjidhni imazhin nga galeria, ose Bëni një foto/Take a photo nëse dëshironi të bëni një fotografi në moment.

Tani mbetet vetëm të filloni bisedën, trokitni lehtë mbi butonin + në të majtë, për mesazhet e dërguara nga profili i sapokrijuar ose në butonin + në të djathtë për ato të përdoruesit kryesor.

Më pas do të shihni katër ikona të ndryshme. Ajo T është për tekstin dhe zgjedhja e tij do të hapë një kuti në të cilën do të shkruhet mesazhi. Kur të keni plotësuar fushën, prekni Po/Yes dhe kjo do të shfaqet në diskutim. Butoni i dytë është logoja e imazhit. Duke e prekur mund të shtoni foto nga galeria për ta bërë bisedën më të besueshme. Butoni i tretë është shigjeta Play, për të simuluar dërgimin e një videoje. Ndërsa i fundit është ai me ikonën e mikrofonit, për të besuar se biseda ka edhe një shkëmbim audio.

Si te krijosh nje bisede / chat fallso WhatsApp

Përpara se të përfundoni operacionin, mund të prekni artikullin Cilësimet/Settings, në fund djathtas, për të ndryshuar cilësimet e mëtejshme. Në ekranin tjetër, nën menunë Wallpaper, mund të aktivizoni shenjen pranë Origjinal për të mbajtur sfondin klasik ose zgjidhni Zgjidhni nga albumi/Choose from Album për ta modifikuar sipas dëshirës me imazhet tuaja.

Krijo sitin tend te Internetit me Elfa Web

Megjithatë në të njëjtën menu, nën Kushti i Marrësit/Recipient Condition, do të gjeni cilësimet e statusit të profilit fals. Aktivizoni Online për ta parë atë të lidhur, Typing për ta bërë të duket shkrimi po shkruan dhe në fund, aty ku thotë last seen today, duke aktivizuar shenjën, mund të zgjidhni datën dhe orën e lidhjes së fundit të supozuar.

Kur të keni mbaruar procedurën dhe të jeni të kënaqur me bisedën e rreme, trokitni lehtë mbi butonin qendror në fund, ku thotë Preview. Nga ekrani tjetër mund të zgjidhni të ndani ekranin, duke shtypur butonin qendror me tre rrathët e lidhur ose ta shkarkoni në pajisje duke shtypur atë në të djathtë, me shigjetën e drejtuar poshtë.

Si te krijosh nje bisede/chat fallso WhatsApp: Online

1. Ju gjithashtu mund te krijini nje bisede te rreme whatsApp edhe nga kompjuteri, por ne kete rast rruga eshte me e veshtire.

Së pari, duhet të hyni në WhatsApp Web përmes shfletuesit, prandaj shkoni në faqen zyrtare të internetit. Kemi përdorur Google Chrome për këtë operacion, por ju mund të përdorni shfletuesin tuaj të preferuar.

Kur të keni akses në të gjitha bisedat, zgjidhni atë që dëshironi të modifikoni dhe zgjidhni mesazhin që do të transformoni. Klikoni mbi të, më pas me butonin e djathtë të miut dhe nga menuja qe hapet zgjidhni artikullin Inspect/Ispeziona. Menyja e zhvilluesit do të hapet, me një seksion specifik të zgjedhur ku mund të shikoni mesazhin origjinal midis rreshtave të kodit. Klikoni dy herë me butonin e majtë të miut dhe do të aktivizoni mundësinë për të modifikuar mesazhin e shkruar.

Tani shkruani atë që dëshironi dhe shtypni butonin Enter në tastierën tuaj për të konfirmuar ndryshimin. Mbyllni menunë e zhvilluesit duke klikuar në X lart djathtas (kini kujdes që të mos mbyllni faqen e shfletuesit, përndryshe do t’ju duhet ta bëni të gjithë operacionin përsëri).

Përsëriteni procedurën për të gjitha mesazhet që dëshironi të modifikoni dhe në fund, mund të bëni një foto te ekranit për ta ndarë me këdo që dëshironi. Mos harroni se operacioni nuk ndryshon mesazhet origjinale, por vetëm ndryshon pamjen e tyre ekskluzivisht për ju që po i shikoni ato në atë moment. Nuk do të duhet të shqetësoheni për fshirjen e bisedave origjinale pasi duke përditësuar shfletuesin tuaj ato do të rishfaqen menjëherë.

2. Nëse kjo procedurë ju duket shumë e rëndë, mund të kontaktoni një shërbim në online si FakeWhats, i cili ju lejon të gjeneroni pamje të rreme të WhatsApp në një mënyrë të ngjashme me aplikacionet që përmenda më parë. Tani ndryshoni opsionet duke klikuar me radhe mbi shiritin ku shkruhet Phone Settings, Battery options, Connection, Messages. Pasi te keni mbaruar, i beni nje foto/screenshot ekranit ose shtypni butonin Download image per ta shkarkuar rezultatin.

Krijo chat fallso WhatsApp, Facebook, Instagram, TikTok etj: Online

Me kete sherbim online, qe mund te hapni direkt nga shfletuesi i kompjutrit ose telefonit tuaj (prsh Google Chrome), ju mund te krijoni nje numer te madh bisedash/chat per shume rrjete sociale, mesazhe ne telefon e shume me teper. Ato duken tamam si origjinalet dhe mund te modifikohen me informacione sipas deshires. Sherbimi quhet Fake Info dhe pasi te hapni faqen kryesore shkoni pak me poshte te shkrimi Social media tools dhe do te gjeni gjithcka kerkoni (ose ne menune siper klikoni mbi Social Media).

Per chat WhatsApp mund te klikoni ketu, per chat Facebook Messenger klikoni ketu, per chat Instagram klikoni ketu, per Twitter klikoni ketu e keshtu me radhe.