Kompjuter

Si te optimizosh windows 10

Nese do të donit të ishit në gjendje të optimizonit performancën e OS edhe më shumë në mënyrë që të mund të përfitonit plotësisht prej tij në PC tuaj, ketu do t’ju shpjegoj, hap pas hapi, se si te optimizosh Windows 10. Duke ndjekur udhëzimet, do të jeni në gjendje të zbuloni gjithçka që është …

Si te optimizosh windows 10 Read More »

Programe per PDF

Ketu do te gjeni nje liste me programe per PDF te cilat funksionojne per leximin e dokumentave por edhe per modifikim ne disa raste. Vazhdoni lexoni me poshte dhe do ngeleni te kenaqur. Permbajtja: Programe për PDF: vetem lexim Adobe Acrobat Reader DC (Windows / macOS) Sumatra PDF (Windows) Anteprima/Preview (macOS) Programe te tjera PDF: leximi …

Programe per PDF Read More »