Kompjuter

Lojra falas ne internet online

Ne internet/online ka shumë lojra falas që vetëm presin të luhen. Ka disa që mund të luhen direkt nga shfletuesi/browseri dhe të tjerët që kërkojnë shkarkimin e një të ashtuquajturi client (dmth. Një program që instalohet në PC). Mjafton të zgjidhni ato që preferoni më shumë dhe të filloni të argëtoheni! Permbajtja Games Games Pogo …

Lojra falas ne internet online Read More »

Antiviruset me te mire falas

Në udhezimet me poshte do te gjeni nje liste te gjere me antiviruset me te mire falas dhe qe e kryejne shume mire mbrojtjen e kompjuterit tuaj. Natyrisht, në disa prej tyre janë në dispozicion veçori shtesë me pagesë, por parashikoj që këto janë 100% përmbajtje opsionale dhe që versionet falas të jenë të mjaftueshm …

Antiviruset me te mire falas Read More »

Si te formatosh windows 10

Nese kompjuteri yt Windows 10 ka probleme dhe ke vendosur ta formatosh, domethen ta kthesh ne gjendjen fillestare te programeve, ashtu si ka dale nga fabrika, atehere ketu je ne vendin e duhur per te gjetur nje zgjidhje. Kini parasysh qe kjo është e realizueshme në mënyra të ndryshme: duke përdorur disk instalimi, një pendrive …

Si te formatosh windows 10 Read More »

Si te optimizosh windows 10

Nese do të donit të ishit në gjendje të optimizonit performancën e OS edhe më shumë në mënyrë që të mund të përfitonit plotësisht prej tij në PC tuaj, ketu do t’ju shpjegoj, hap pas hapi, se si te optimizosh Windows 10. Duke ndjekur udhëzimet, do të jeni në gjendje të zbuloni gjithçka që është …

Si te optimizosh windows 10 Read More »