Kompjuter

Programe per PDF

Ketu do te gjeni nje liste me programe per PDF te cilat funksionojne per leximin e dokumentave por edhe per modifikim ne disa raste. Vazhdoni lexoni me poshte dhe do ngeleni te kenaqur. Permbajtja: Programe për PDF: vetem lexim Adobe Acrobat Reader DC (Windows / macOS) Sumatra PDF (Windows) Anteprima/Preview (macOS) Programe te tjera PDF: leximi …

Programe per PDF Read More »