Internet

Cfare eshte Netflix

Cfare eshte Netflix

Ne kete udhezues do te shpjegojme se cfare eshte Netflix, si dhe do ju japim te gjitha pergjigjet ne lidhje me te, cmimet dhe mënyrën se si funksionon në të gjitha pajisjet e përputhshme. Kjo eshte nje platforme shume e mire dhe e perhapur per te pare filma dhe seriale televizive. Per te gjitha detajet …

Cfare eshte Netflix Read More »

Cfare eshte nje blog

Ne kete udhezues do te shpjegojme se cfare eshte nje blog, si funksionon dhe për çfarë shërben. Gjithashtu do te shpjegojme në detaje se cilat janë arsyet që mund t’ju bëjnë të hapni një blog, si dhe si ta hapni atë plotësisht pa pagesë. Hapja e një blogu është bërë e thjeshtë dhe e arritshme …

Cfare eshte nje blog Read More »

Site per te krijuar video

Ne kete udhezues do ju flasim per site per te krijuar video. Domethen pa instaluar ndonjë program në kompjuterin tuaj dhe mbi të gjitha, pa kërkuar aftësi të avancuara teknike, ju mund te krijoni montazhe të bukura video direkt nga shfletuesi i internetit (shpesh falas). Me poshte do te gjeni sitet më të mira për të krijuar video …

Site per te krijuar video Read More »

Si te krijosh nje kuiz

Si te krijosh nje kuiz

Ne kete udhezues do te shpjegojme se si te krijosh nje kuiz te cilin mund ta plotesoni ne internet. Quiz nuk eshte gje tjeter vecse nje liste me pyetje, te cilave duhet tu jepet nje pergjigje. Pergjigjet mund te jene me alternativa ku duhet te zgjedhesh te sakten. Megjithate quizet perdoren ne shume fusha, si …

Si te krijosh nje kuiz Read More »